Nieuws

24Kitchen nu ook op CanalDigitaal

24Kitchen is met ingang van 1 oktober toegevoegd aan het BasisHD-pakket van CanalDigitaal. Hiermee is 24Kitchen bij alle tv-aanbieders door heel Nederland te ontvangen. De foodzender, die 1 oktober precies vier jaar uitzendt in Nederland, is bij CanalDigitaal te zien op kanaal 64.

Channel Manager Kirsten Gelissen van 24Kitchen stelt dat er al langer vraag onder klanten van CanalDigitaal was om 24Kitchen te ontvangen.

‘We zijn blij dat het nu zo ver is en dat de enige echte foodzender van Nederland op zijn vierde verjaardag nu beschikbaar is bij alle tv-aanbieders door heel Nederland’, aldus Gelissen.

24Kitchen is een crossmediaal foodlifestyle-platform en bestaat uit een tv-zender, www.24kitchen.nl en de mobiele applicatie ‘recept van de dag’. 24Kitchen zendt inspirerende en vermakelijke food-programma’s uit met zowel Nederlandse chefs als wereldberoemde internationale culinaire gezichten.

Koken en het bereiden van eten staat centraal in de programmering, maar er is ook aandacht voor bredere food-thema’s zoals restaurants, reizen en competities.

Vorig artikel

Landgoed Duin & Kruidberg heropent koetshuis Nova Zembla

Volgend artikel

De favorieten van Stasja Kapitonov, redacteur bij Elle Eten

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.