Nieuws

Zuid-Afrika centraal tijdens wijnmakersdiners bij TOV en Blok’s

Gek van Zuid-Afrika en van wijn? Of van een van beide? Smaragd Wijnen presenteert wijnen van Sijnn tijdens wijnmakersdiners bij Restaurant TOV in Schagen (zondag 14 mei) en Restaurant Blok’s in Amersfoort (maandag 15 mei). Wijnmaker Charla Bosman in beide avonden aanwezig.

Wijndomein Sijn is gelegen langs de Breerivier in de Malgas in het Zuidelijkste puntje van Zuid-Afrika. De 27-jarige Charla Bosman is één van de wijnmakers en zij komt naar Nederland voor twee wijnmakersdiners.

TOV Schagen
Deze diners vinden plaats bij de restaurants TOV in Schagen en Blok’s in Amersfoort en gaan in nauwe samenwerking met Smaragd Wijnen.

Zondag 14 mei wordt bij Restaurant TOV een viergangenmenu geserveerd. Inclusief de wijn van Sijnn bedragen de kosten 75 euro per persoon.

Blok’s Amersfoort
Een dag later kun je terecht bij het met één Michelinster bekroonde restaurant Blok’s in Amersfoort. Voor 80 euro geniet je van een viergangenmenu en de wijn van Sijnn.

Voor reserveringen en meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@smaragdwijnen.nl.

Vorig artikel

FG Food Labs Rotterdam houdt Big Green Egg BBQ Contest

Volgend artikel

Favoriete Utrechtse delicatessenwinkels van Leon Mazairac

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.