Nieuws

Valentijn bij Van der Valk Almere: bubbels, diner en ontbijt

Boek het Valentijnarrangement van het Van der Valk-hotel in Almere voor een romantische nacht met je geliefde. Voor 79,50 euro per persoon geniet je niet alleen van die overnachting, maar ook van een flesje bubbels bij ontvangst, een heerlijk viergangendiner en een luxe ontbijtbuffet.

Van donderdag 12 tot en met zondag 14 februari kun je hotel Van der Valk in Almere genieten van een speciaal Valentijnarrangement.

Van elkaar genieten
‘Neem juist in deze koude wintermaanden even de tijd om in alle rust van elkaars gezelschap te genieten’, zo kondigt het hotel aan.

Hotelkamer
Voor 79,50 per persoon overnacht je in een standaard hotelkamer en geniet je van een flesje bubbels bij ontvangst, een heerlijk viergangendiner en een luxe ontbijtbuffet.

Bubbelbad
Verblijf je liever in een luxe hotelkamer met een bubbelbad, dan komt de arrangementsprijs uit op 97 euro per persoon.

Reserveren
Bovengenoemde prijzen zijn op basis van beschikbaarheid, onder voorbehoud van prijswijzigingen en op basis van twee personen per kamer.

Reserveren kan via de website van het Van der Valk-hotel in Almere. Happy Valentine namens ChefsFriends.

Vorig artikel

‘Meet Sidney for a taste of Waldorf Astoria Amsterdam’

Volgend artikel

Vier gangen all-in Valentijnspecial bij De Leuf in Ubachsberg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.