Nieuws

Thee en spijs tijdens exclusieve lunch FG Restaurant Rotterdam

Thee als begeleider van gerechten. Tijdens een exclusieve lunch bij FG Restaurant in Rotterdam op zaterdag 9 september gaat tweesterrenchef François Geurds vijf gangen serveren die worden vergezeld door diverse theeën van Jing. Voor 125 euro all-in heb je een plek aan tafel.

De kracht van thee wordt zaterdag 9 september aangetoond tijdens een exclusieve lunch in het Rotterdamse FG Restaurant.

François Geurds
Gerechten van François Geurds worden deze middag begeleid door verschillende theesoorten van Jing, die exclusief worden geleverd door Giraffe Coffee Roasters.

Felicity Gourlay (head of tea consultancy for Europe) en theespecialist Tamara Rusell zijn bij de lunch aanwezig voor tekst en uitleg. Na deze tea-foodpairing is duidelijk dat thee in de gastronomie een uitstekend alcoholvrij alternatief is.

Reserveren
De prijs voor de vijfgangenlunch is 125 euro per persoon all-in. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@fgrestaurant.nl of door te bellen met telefoonnummer (010) 425 05 20. De lunch start om 12.30 uur.

Vorig artikel

Graffitikunstenaars tekenen voor interieur Cucina del Mondo

Volgend artikel

TasteOnline.nl, hét digitale proefformulier

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.