Nieuws

De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk gaat op Spaanse toer

Spanje in de hoofdrol tijdens de wijn-spijsavond van vrijdag 10 februari bij restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk. Voor 99 euro all-in kun je erbij zijn en geniet je van een vijfgangenmenu van chef en eigenaar Frank Streefland inclusief bijpassende Spaanse wijnen.

Vrijdag 10 februari is er weer een mooie wijn-spijsavond in restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk.

Wijnland Spanje
Tijdens deze editie is de hoofdrol voor wijnen uit Spanje. ‘Een zeer divers, maar vaak nog ondergewaardeerd wijnland’, aldus organisator Frank Streefland.

De chef-kok en eigenaar serveert een menu van vijf gangen, die worden begeleid door Spaanse wijnen.

Wijn en spijs
De avond wijn en spijs is inclusief aperitief met amuses, ambachtelijk brood, onbeperkt tafelwater en koffie of thee met friandises.

Reserveren
Een plek aan tafel kost 99 euro en kan alleen door vooraf te reserveren via info@polderkeuken.nl of (0182) 6020 16. De Nieuwe Polderkeuken heeft een taxiservice, die bij het maken van de reservering te boeken is.

Vorig artikel

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk geopend

Volgend artikel

‘Kop tot staart’-filosoof Fergus Henderson bij Rijks Restaurant

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.