Spanje in de hoofdrol tijdens de wijn-spijsavond van vrijdag 10 februari bij restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk. Voor 99 euro all-in kun je erbij zijn en geniet je van een vijfgangenmenu van chef en eigenaar Frank Streefland inclusief bijpassende Spaanse wijnen.
Vrijdag 10 februari is er weer een mooie wijn-spijsavond in restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk.
Wijnland Spanje
Tijdens deze editie is de hoofdrol voor wijnen uit Spanje. ‘Een zeer divers, maar vaak nog ondergewaardeerd wijnland’, aldus organisator Frank Streefland.
De chef-kok en eigenaar serveert een menu van vijf gangen, die worden begeleid door Spaanse wijnen.
Wijn en spijs
De avond wijn en spijs is inclusief aperitief met amuses, ambachtelijk brood, onbeperkt tafelwater en koffie of thee met friandises.
Reserveren
Een plek aan tafel kost 99 euro en kan alleen door vooraf te reserveren via info@polderkeuken.nl of (0182) 6020 16. De Nieuwe Polderkeuken heeft een taxiservice, die bij het maken van de reservering te boeken is.
Lees verder
-
Advertorial - Ramon van Koppen is per 1 januari 2017 importeur Nederland voor OFYR. Onder…
-
Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag krijgt per 1 mei 2025 een nieuwe directeur. Boudewijn van Vilsteren…
-
De Lievergoed Collectie heeft twee nieuwe managers aangesteld om het managementteam te versterken en verdere…


