Nieuws

Nieuw in Deurne: Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Fletcher heeft het splinternieuwe 4-sterren Fletcher Kloosterhotel Wilibrordhaeghe in Deurne geopend. Het is het 80ste hotel van de Nederlandse keten.

Na enkele maanden van renovatie is Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe open. Het compleet vernieuwde hotel is gelegen op een 15 hectare groot landgoed in het Noord-Brabantse Deurne.

Oorspronkelijk was het hotel een klooster, maar na een grondige verbouwing is het omgetoverd tot een modern en luxe hotel. De historie en de oorspronkelijke sfeer zijn bewaard gebleven.

Kloosterhotel Willibrordhaeghe
Deze combinatie van heden en verleden geeft Kloosterhotel Willibrordhaeghe haar unieke karakter en beleving. Het hotel beschikt onder andere over 99 luxe hotelkamers, Bar Bistro DuCo, twee ruime terrassen, fitnessruimte en een eigen multifunctionele kapel dat kan dienen als locatie voor bruiloften, feesten, partijen en uitvaarten.

De kapel wordt nog maandelijks gebruikt voor vieringen van de paters, maar kan ook gebruikt worden voor begrafenissen.

Bar Bistro DuCo
Bar Bistro DuCo is dé nieuwe hotspot van Deurne waar men gezellig kan tafelen en genieten van eigentijdse gerechten geïnspireerd op de Franse keuken. De vlees- en visgerechten zullen bereid worden in de Josper houtskooloven. Deze gesloten barbecue met een uniek design geeft de gerechten een ultieme smaaksensatie.

Fletcher Hotels
Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 80 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden.

Het 81e hotel wordt binnenkort geopend in Arnemuiden. Het hotelbedrijf is al zeven jaar op rij verkozen tot ‘Beste Hotelketen van Nederland’. Er zijn ruim 3000 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels.

Vorig artikel

‘Masterchef’ Bart van Berkel opent restaurant Petossi Haarlem

Volgend artikel

Is vinoloog hetzelfde als sommelier?

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.