Nieuws

Mainport Hotel en François Geurds lanceren ‘Best of Rotterdam’

Als een door Michelin bekroonde chef en een vijfsterrenhotel gaan samenwerken, dan is succes verzekerd. Wie gaat voor de ‘Best of Rotterdam Special’, geniet van een zevengangendiner in één van de restaurants van François Geurds en een overnachting in een ultraluxe kamer in het Mainport Hotel.

Verwennerij in optima forma, deze samenwerking tussen twee topbedrijven in de Maasstad. De ‘Best of Rotterdam Special’ is een initiatief van het Mainport Hotel en sterrenchef François Geurds.

FG Restaurant en FG Food Labs
De special behelst een zevengangendiner in FG Food Labs of FG Restaurant – inclusief champagne, amuses, wijnarrangement en koffie of thee met huisgemaakte friandises – en een overnachting in een ultraluxe kamer – al dan niet met jacuzzi – in het vijfsterrenhotel. Een champagneontbijt is daarbij inbegrepen.

Overnachting
Het arrangement met diner in FG Food Labs, één Michelinster, kost 277,50 euro per persoon. Wie de overnachting wil combineren met een avond uit in FG Restaurant, twee sterren, betaalt 377,50 euro per persoon.

Reserveren
Reserveren kan via de websites van het Mainport Hotel, FG Restaurant en/of FG Food Labs. Daar lees je ook meer over de verschillende arrangementen.

Vorig artikel

Favoriete restaurants van Willem Schaafsma in Friesland

Volgend artikel

‘Ga toch fietsen’ met hotel Carlton President Utrecht-Maarssen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.