Nieuws

‘Ga toch fietsen’ met hotel Carlton President Utrecht-Maarssen

Fietsen en Nederland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met het fietsarrangement van Carlton President Utrecht-Maarssen voeg je daar comfort en ontspanning aan toe. Cultuur opsnuiven en genieten van een driegangendiner, een overnachting en een uitgebreid ontbijtbuffet.

‘Ga naar buiten, ga toch fietsen!’, zo kondigt Carlton President Utrecht-Maarssen het fietsarrangement aan. ‘Stap op de fiets, trek er lekker op uit en snuif de Utrechtse cultuur op!’

Overnachting, ontbijt en diner
Het arrangement bestaat uit een overnachting in een Standard Kamer, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en driegangendiner.

Eveneens inbegrepen zijn een gimmick voor de fiets, fietsroutes en gratis toegang tot het Leisure Centre met Turks stoombad, whirlpool, sauna en fitness.

Reserveren
De kosten bedragen 129 euro per nacht (weekeinden en schoolvakanties). Fietsen zijn desgewenst te huren voor 16,50 euro per persoon. Voor kinderen gelden speciale tarieven.

Reserveren kan via de website van Carlton President Utrecht-Maarssen (inclusief 10 euro tegoed te besteden in het hotel). Daar lees je ook meer over de voorwaarden.

Carlton President Utrecht-Maarssen

Algemeen directeur Bart Blikman leidt je rond door het Carlton President Utrecht-Maarssen. Dit zijn de bijzondere plekken van het centraal gelegen hotel.

Vorig artikel

Mainport Hotel en François Geurds lanceren ‘Best of Rotterdam’

Volgend artikel

Ontdek hotel New York Rotterdam op zondag tegen speciaal tarief

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.