Partnercontent

WTOL Academy start met opleiding over alcoholvrij

Partnercontent – WTOL Academy heeft een nieuwe opleiding gelanceerd. Power of Zero – For the world to see – Alcohol Free leert je alles over de geschiedenis van alcohol, 0,0 drinks, wines, zero zero mocktails en nog veel meer.

Power of Zero is ontwikkeld, omdat het past binnen de huidige ontwikkelingen. De consument vraagt om gezonde alternatieven op het bord en in het glas, en consumeert steeds bewuster.

Drinkgedrag jongeren
Vooral onder de jongste generatie van net 18+ is een ontwikkeling gaande in het drinkgedrag. Waar 60 procent van de 60-plussers in Nederland dagelijks alcohol drinkt, is dat bij jongeren onder de 25 jaar 5 procent per dag.

Onder die laatste groep zit ook een deel die principieel niet drinkt, omdat hij of zij weet dat het slecht kan zijn voor de gezondheid.

Onlinetraining
De opleiding is een initiatief van WTOL Academy, in samenwerking met SVH, en leidt deelnemers op tot specialisten op het gebied van alcoholvrije wijnen, bieren, cocktails en meer.

De onlinetraining is op dit moment in het Engels te volgen. Vanaf juli is deze ook beschikbaar in het Nederlands en volgen praktijkdagen. De naam van de opleiding is gekozen door kenners en genodigden die deelnamen aan een speciale paneldiscussie eind april.

Vorig artikel

Merlet en Jonathan Zandbergen lanceren nieuw concept

Volgend artikel

Corjan Hoogerheide: ‘Stiekem één scampi meer bakken’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.