Nieuws

Weer Italiaanse lunch bij Borg Piloersema van Dick Soek

Dick Soek gaat weer een Italiaanse lunch verzorgen. En wel op zondag 27 januari in zijn Borg Piloersema in Hamsterborg in Groningen. Op het menu prachtige Italiaanse gerechten.

Op het menu zien we staan aardappelsalade met rundertong, taart van ricotta en Parmezaanse kaas, vis van de dag en panna cotta met duindoornbes. Het is niet de eerste keer dat er een Italiaanse lunch plaatsvindt. Enkele malen per jaar is het raak.

De 4-gangenlunch is inclusief aperitief, wijnen, water en koffie, en wordt aangeboden voor een all-in prijs van 59,50 euro.

Reserveren kan door te bellen met 050-4031362.

De ex-profwielrenner Dick Soek leerde na zijn fietsloopbaan koken van een Italiaanse kluizenaar en staat bekend om zijn sterke band met regionale leveranciers. Zo haalt hij zijn vis rechtstreeks van een boot in de haven van Lauwersoog.

Borg Piloersema is een ouder herenboerderij in Noord-Groningen met een eigen moestuin. Wie na de lunch niet meer naar huis wil, kan blijven slapen in een van de drie appartementen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Richard Ekkebus gastkok bij restaurant Rijks in Amsterdam

Volgend artikel

Bijzondere onderscheidingen voor De Tuinkamer en De Bokkepruik

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.