Vlog

Vlog: Een update over Dutch Cuisine

Videotorial – Op uitnodiging van Dutch Cuisine bezochten we een presentatie over de actuele status van Dutch Cuisine. Wat is het en waar staan we op dit moment? In deze vlog spreken we ambassadeurs van deze culinaire stroming en proeven we van typische Dutch Cuisine-gerechten.

Dutch Cuisine wil de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart zetten. Maar wat is eigenlijk Dutch Cuisine en wat kunnen we ermee? Op die vragen zocht ChefsFriends.nl het antwoord tijdens een perspresentatie in Ede.

In het World Food Centrer in Ede, gevestigd op een oude kazerne, kwamen pers en ambassadeurs samen om bijgepraat te worden over de voortgang van Dutch Cuisine. ChefsFriends.nl was aanwezig om te vloggen om zo te ervaren wat Dutch Cuisine is en waar het naartoe gaat.

Meer weten over Dutch Cuisine? Ga dan naar www.dutch-cuisine.nl. Daar vind je onder andere de 5 principes die de pijlers vormen van de foodbeweging, maar ook een overzicht met de ambassadeurs, waar intussen behoorlijk wat topchefs zich voor hebben aangemeld.

Vorig artikel

Interview: Camille Oostwegel over wat hij straks gaat doen

Volgend artikel

Cooqing: kook in jouw favoriete restaurant

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.