Nieuws

Vijf jaar De Loohoeve: jubileummenu van Marleen en Jeroen

Restaurant De Loohoeve in Schoonloo bestaat vijf jaar. Een (groot) feest kunnen eigenaren Marleen en Jeroen Brouwer er niet van maken, maar de verjaardag van hun sterrestaurant laten ze – natuurlijk – niet zomaar voorbijgaan. Zaterdag 6 maart kun jij genieten van een exclusief jubileummenu.

‘Vijf jaar De Loohoeve vraagt om een verrukkelijk menu met prachtige producten en dat is precies wat we gaan maken’, aldus Marleen en Jeroen. ‘Dit topmenu bestaat uit vijf gangen met onze favoriete gerechten, een zuurdesembroodje met beurre noisette-boter en een flesje bubbels om onze verjaardag te vieren.’

Exclusief op 6 maart
In het menu onder andere gemarineerde en gerookte zalm, coquille, kwartel en eendenlever. Het dessert is ‘appeltaart op z’n kop’ met vanillecrème’.

Het menu is beschikbaar op zaterdag 6 maart en kost 75 euro per persoon. Bestellingen kunnen worden geplaatst vanaf twee personen.

Landelijke bezorging
Er zijn diverse afhaallocaties, maar laten bezorgen kan ook. Dit is mogelijk in heel Nederland, uitgerekend de Waddeneilanden. Jeroen en Marleen, van harte met jullie jubileum in deze bijzondere en heftige tijd.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood, Non+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Favoriete delicatessenzaken in Limburg van Servais Tielman

Volgend artikel

Central Park Voorburg verbouwd tijdens de lockdown

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.