Nieuws

Central Park Voorburg verbouwd tijdens de lockdown

Ondernemer Joey de Kruijf heeft de lockdown aangegrepen om Central Park Voorburg flink onder handen te nemen. De receptie is verbouwd, de bar heeft een andere uitstraling gekregen, de bamboevloer op de gehele begane grond is gerenoveerd, het glaswerk is vervangen en in de keuken is gas ingeruild voor inductie.

Central Park Voorburg huisvest in het rijksmonument dat de naam Vreugd en Rust draagt. In het landhuis waar de Nederlandse prinses Marianne zich in 1849 vestigde, kunnen gasten tegenwoordig inchecken voor een royale overnachting.

Hotel en restaurant
Joey is niet alleen flink aan het verbouwen geweest, hij heeft ook verscheidene gastronomische en hospitality-trainingen georganiseerd om de kennis van zijn medewerkers te verbreden.

Het hotel telt veertien luxe suites en kamers. De ruime kamers kijken uit over de tuin en het uitgestrekte park. Daarnaast kun je er terecht voor een smakelijk diner. Met op de kaart een selectie van meer dan duizend wijnen, komen de smaakpapillen niets tekort.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood, Non+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vijf jaar De Loohoeve: jubileummenu van Marleen en Jeroen

Volgend artikel

Wintersport in jouw huiskamer: smakelijke bergkazen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.