Nieuws

Videoverslag ChefsRevolution maandag 19 september

ChefsRevolution is voorbij. Het tweedaagse gastronomische evenement in Zwolle werd afgesloten met een inspirerende, boeiende en lekkere dag, zoals je in het videoverslag kunt zien.

Twee dagen lang was De Librije het epische centrum van culinair Nederland en Europa, durven wij te zeggen. Jonnie en Thérèse staken voor de derde hun culinaire nek uit om een groot, internationaal gastronomisch event te organiseren.

Tal van internationale topchefs kwamen naar Zwolle om te spreken over hun keuken, hun visie en gerechten. Het was flink inspiratie tanken voor de bezoekers.

De BOERenmarkt XL was weer een groot succes, mede door het geweldige weer. Niet te warm, niet te koud, en vooral droog. Tussen de strobalen werd zichtbaar genoten van de gerechten en dranken.

Op de afsluitende dag beloofde Thérèse dat over twee jaar weer een ChefsRevolution plaatsvindt in Zwolle. Nog 730 dagen slapen, maar het aftellen is al begonnen.

Vorig artikel

Lennard ter Hall over drie (voor)oordelen over slakken

Volgend artikel

Vlog: Op zoek naar antwoorden op ChefsRevolution 2016

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.