Uit het Voedselbos

Uit het Voedselbos: Max de Corte over de daglelie

Om de hoek groeien de smakelijkste producten, maar die moeten we wel willen zien. In een serie video’s vertelt voedselbosdeskundige Max de Corte van Coöperatie Ondergrond wat er dichtbij huis groeit – misschien wel in jouw achtertuin – en perfect past in een gezonde en lekkere maaltijd. In deze aflevering de daglelie.

Benieuwd naar de eerdere afleveringen? Bekijk dan alle video’s Uit het Voedselbos.

Vorig artikel

Nederlandse restaurants in Amerikaanse culinaire onlinegids

Volgend artikel

Favoriete delicatessenwinkels in Flevoland van Guust de Nijs

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.