Partnercontent

Schuif aan voor sterlunch bij Landgoed Lauswolt

Partnercontent – Altijd al willen eten in goed gezelschap bij Landgoed Lauswolt in Friesland? Dit is je kans. Schuif aan als gast van Chaîne des Rôtisseurs bij een bijzondere lunch bij De Heeren van Harinxma op 17 september.

Landgoed Lauswolt is misschien wel een van de mooiste horecabedrijven van Friesland. Verscholen in het groen staat dit prachtige gebouw in Beeststerzwaag, onder de rook van Drachten. Het restaurant De Heeren van Harinxma heeft een Michelinster.

Déjeuner Amical
Op zondagmiddag 17 september houdt eetvereniging Chaîne des Rôtisseurs hier haar Déjeuner Amical. En jij kunt als introducé aanschuiven. Om 12.30 uur is het ontvangst met een glas Champagne en amuses. Om 13.00 start de lunch. Op het menu staat:

  • Salade van Noordzeekrab met krokante aardappel, waterkers, groene appel en Champagne
  • Op brioche gebakken rogvleugel met Pata Negra, artisjok en lichte jus van gevogelte en gerookte olijfolie
  • Gebraden Anjou duif met bitterbal van het gekonfijte pootje, crème van rozijnen, hazelnoot en eigen jus met zwarte thee
  • Ananas van de BBQ met mousse van lavendel, gekarameliseerd bladerdeeg en sorbet van boerenyoghurt en Timut peper
  • Koffie en thee met friandises

Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende wijnen. De prijs voor deelname aan dit menu bedraagt 165 euro per persoon. Aansluitend op de lunch is er een bezoek aan een beeldenexpositie van Eja Siepman. Het kledingvoorschrift is ‘smart casual’.

Chaîne des Rôtisseurs nodigt bij deze ook niet-leden uit. Als introducé kun je meegenieten van het culinaire gezelschap en de gastronomische middag met uitmuntende spijzen en wijnen.

<< Opgeven kan hier >>

Vorig artikel

Michelin voegt drie restaurants toe aan selectie Nederlandse gids

Volgend artikel

Tijdloze eigentijdsheid bij Bistrobar Beaune in Rozendaal

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.