Nieuws

Paling Party in de tuin van De Lindenhof in Giethoorn

Bij De Lindenhof in Giethoorn draait het zondag 20 juni om paling. In de tuin van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant van Marjan de Jonge en Martin Kruithof vindt dan de jaarlijkse Paling Party plaats.

‘Op 20 juni is het weer zover’, zo kondigen Marjan en Martin de ‘inmiddels beroemde Paling Party’ in de tuin van De Lindenhof aan. Martin is Paling Patron en zal deze middag opnieuw aaltjes uitzetten. Maar de tweesterrenchef heeft meer nieuws: hij gaat tijdens de lunch ook iets vertellen over een nieuw boek.

Lunch
De lunch vindt plaats in de tuin van De Lindenhof en duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur. De kosten bedragen 100 euro per couvert en de dresscode is hoed. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@restaurantdelindenhof.nl. Let op: het aantal plekken is beperkt.

Lees ook:
Martin Kruithof is Paling Patron 2020
Martin Kruithof over olijfolie in de keuken van De Lindenhof
Nederlandse sterkoks promoten asperge in Zwitserland

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Rik Jansma serveert diner tijdens ‘Night of the Century’

Volgend artikel

Duurzame pannen van Primecook gegarandeerd gifvrij

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.