Nieuws

Rik Jansma serveert diner tijdens ‘Night of the Century’

Sterchef Rik Jansma verzorgt een bijzonder diner in De Fabrique. Van 10 tot en met 20 juni wordt in Maarssen een ode gebracht aan de historie van deze locatie. Een culinaire reis door de tijd, samengevat in vijf gangen van de chef-kok en eigenaar van Basiliek in Harderwijk.

Night of the Century is de naam van het evenement, dat een samenwerking is tussen De Fabrique, Xsaga en restaurant Basiliek.

De Fabrique Maarssen
Tien dagen lang kun je aanschuiven voor een culinaire experience die draait om de geschiedenis van de evenementenlocatie in Maarssen. Rik serveert een diner van vijf gangen met bijpassende wijnen. Ieder gerecht wordt gepresenteerd in een eigen ruimte en geïntroduceerd door middel van een eigen, historisch verhaal. De prijs per couvert bedraagt 195 euro.

Lees ook:
De favoriete restaurants in Gelderland van Rik Jansma
Sterrestaurant Basiliek past openingstijden en inrichting aan
De zacht gegaarde kreeft van Rik Jansma van Basiliek

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

‘Zeldzaam kopje koffie’ in restaurants François Geurds

Volgend artikel

Paling Party in de tuin van De Lindenhof in Giethoorn

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.