Nieuws

Met eigenaar sterrestaurant mee op truffelreis naar Italië

Truffelliefhebbers opgelet. Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 november kun je met Bernard Tesink, eigenaar van sterrestaurant De Burgemeester in Linschoten, mee op truffelreis naar Italië. Je doet onder andere mee aan een truffeljacht, bezoekt een truffelmarkt en – uiteraard – proeft truffel. Er is plaats voor dertig personen.

De reis gaat naar de Italiaanse streek Piemonte, grofweg gelegen ten zuiden van de lijn Turijn-Milaan, en vindt plaats op het hoogtepunt van het truffelseizoen.

De Burgemeester Linschoten
De organisatie is in handen van AmbianceTravel, in samenwerking met Bernard Tesink. De eigenaar van sterrestaurant De Burgemeester in Linschoten begeleidt de bijzondere reis.

Je vertrekt op vrijdagmorgen met het vliegtuig naar Milaan en keert zondag na een afsluitende lunch weer terug naar Nederland.

Truffeljacht
Onderdeel van het programma zijn onder andere deelname aan een truffeljacht en bezoek aan een truffelmarkt. Uiteraard ga je truffel proeven en eten.

Wijnproeverijen
Ook neem je deel aan drie wijnproeverijen, met onder andere Barolo-, Barbera- en Barbaresco-wijnen.

Er is plek voor maximaal 30 personen. Voor deelname geldt een vanaf-prijs van 1145 euro per persoon op basis van verblijf in een tweepersoonskamer.

Reserveren
Voor meer informatie of een reservering kun je contact opnemen met AmbianceTravel in Den Haag: 070-322 30 66 of info@ambiancetravel.nl.

Vorig artikel

Aantrekkelijke kortingen bij hotels Hilton tijdens flash sale

Volgend artikel

Arrangement met ‘oer-Hollandse herfstgerechten’ bij Parkheuvel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.