Nieuws

Aantrekkelijke kortingen bij hotels Hilton tijdens flash sale

Fans van Hilton Worldwide kunnen nog vijf dagen profiteren van een aantrekkelijke korting op een overnachting in één van de hotels van de keten. Tijdens de zevendaagse flash sale verblijf je – afhankelijk van beschikbaarheid – voor een vanaf-prijs van 69 euro per kamer per nacht bij een rechtstreekse boeking.

In Nederland kun je reserveren bij tien hotels. In de hoofdstad zijn dat Hilton Amsterdam, Waldorf Astoria Amsterdam, Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Hilton Amsterdam Aiport Schiphol, Hampton by Hilton Amsterdam/Arena Boulevard en DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam – NDSM Werf.

Rotterdam en Den Haag
De vier andere locaties zijn Hilton Garden Inn Leiden, Hilton Rotterdam, Hilton Royal Parc Soestduinen en Hilton The Hague.

Bij een rechtstreekse boeking geldt een vanaf-prijs van 69 euro in plaats van 88 euro. Dit is wel afhankelijk van de beschikbaarheid. De actie eindigt 11 oktober middernacht.

Vorig artikel

Koninklijke IGC in Amsterdam opent nieuwe zalen

Volgend artikel

Met eigenaar sterrestaurant mee op truffelreis naar Italië

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.