Nieuws

‘LEV by Mike’ van Mike Vrijdag geopend in Winterswijk

De Strandlodge in Winterswijk heeft plaats gemaakt voor LEV by Mike. Het restaurant heeft een metamorfose ondergaan met een andere sfeer en andere gerechten. Maar de prachtige locatie aan het Achterhoekse strandbad blijft.

Mike Vrijdag geeft samen met Bas Nabbe zijn signature aan de gerechten met als resultaat een avond vol beleving. Gasten houden van een eigenzinnig, stoer, vriendelijk, gul en kwalitatief restaurant. LEV wil gasten verrassen met eten, met als uitgangspunt: ‘eat local, think global’.

LEV by Mike Foodbar

LEV Foodbar is een plek waar vrienden en familie samenkomen, toegankelijk en goed. Er wordt gewerkt met veel open wijnen en gerechten ter grootte van een tussengerecht. Je kunt zelf het aantal gangen in een menu bepalen en de gerechten staan ook op de kaart van LEV Foodbar in Doetinchem, de succesformule waar chef Mike Vrijdag van het begin af aan bij betrokken is.

Beachbar

In het zomerseizoen kunnen gasten met de voetjes in het zand aan de waterrand zitten én de gerechten van LEV Beachbar bestellen. De gerechten die hier geserveerd worden, zijn bijzonder, makkelijk en toegankelijk. Terwijl je relaxed aan de waterrand ligt, geniet je van een koel drankje en een lekker hapje. Bijkletsen met vrienden en genieten wanneer de kids zandtaartjes maken.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

The Grand Amsterdam opent strand op binnenplaats hotel

Volgend artikel

Niven Kunz terug in Wateringen met restaurant Triptyque

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.