Nieuws

Niven Kunz terug in Wateringen met restaurant Triptyque

Niven Kunz opent 1 augustus restaurant Triptyque in Wateringen. Daarmee keert de chef terug naar het dorp waar hij op 24-jarige leeftijd zijn eerste Michelinster kookte. Met zijn nieuwe zaak gaat hij verder waar hij recent stopte met restaurant Niven: een hoofdrol voor groente in de gerechten die hij serveert.

De met een Michelinster bekroonde chef stopte kort na de start van de coronacrisis met zijn restaurant Niven in Rijswijk. Vanaf 1 augustus start hij op een nieuwe plek, samen met zijn partner Virginie van Bronckhorst en zijn volledige oude team een nieuwe uitdaging.

Michelinster
Restaurant Triptyque opent in een historisch pand aan het Plein in Wateringen. En dat betekent dat Niven terugkeert naar het dorp in Zuid-Holland waar hij op 24-jarige leeftijd zijn eerste ster kookte.

Groenten
Zijn gerechten zijn gebaseerd op zijn 80/20-filosofie: 80 procent groenten en 20 procent vis of vlees. Die gedachte zet hij op de nieuwe locatie voort.

Lunch en diner
Triptyque is vanaf 1 augustus van woensdag tot en met zaterdag geopend voor het diner en van donderdag tot en met zaterdag voor de lunch.

Vanwege de coronamaatregelen is reserveren verplicht, dat kan via onderstaande link. Vooralsnog is in het restaurant ruimte voor 35 gasten.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

‘LEV by Mike’ van Mike Vrijdag geopend in Winterswijk

Volgend artikel

Video: hoe kloof tussen burger en boer verkleinen?

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.