Nieuws

Jubileummenu bij De Fuik in Aalst

Rosita en Martin Ruisaard zijn 5 jaar eigenaar van het vermaarde restaurant De Fuik in Aalst. Om dit heugelijke feit te vieren, is er een speciaal jubileummenu bedacht.

‘Wat hebben we veel gasten mogen ontvangen, mooie gerechten mogen maken, heerlijke wijnen geschonken, nieuwe collega’s mogen verwelkomen, een gezin mogen starten en bovenal hebben wij heel veel plezier gehad de afgelopen 5 jaar op ‘ons unieke plekje aan de Maas’, laten Rosita en Martin weten in hun nieuwsbrief.

Reden voor De Fuik om een speciaal jubileummenu samen te stellen met daarin de beste gerechten van de afgelopen 5 jaar. Hier jubileummenu special edition bestaat uit:

Champagne aperitief
diverse feestelijke amuses

Tonijn & langoustine
avocado | sinaasappel | wakame

Terrine eendenlever & paling
peer | gerookte amandel | Whisky

Schaal & Schelpdieren
krab | coquille | mosselen

Gepocheerde kalfshaas
ossenstaartbouillon | verse truffel | seizoensgroente

Hollandse aardbeien
vanille bavarois | boterkoek | basilicum

Het 5-gangenmenu wordt aangeboden voor 75 euro per persoon. Dat is inclusief een glas champagne als aperitief om te proosten op het 5-jarige jubileum van het ondernemerspaar Rosita en Martin.

Het jubileummenu is te boeken van 2 mei tot en met 29 juli 2018.

Restaurant De Fuik is gevestigd aan een dijk met uitzicht op het water. Het restaurant is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Jan Smink start eigen restaurant

Volgend artikel

Zeer exclusief wijn-spijsdiner met Margaux-wijnen bij De Lindehof

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.