Jubileummenu bij De Fuik in Aalst
Rosita en Martin Ruisaard zijn 5 jaar eigenaar van het vermaarde restaurant De Fuik in Aalst. Om dit heugelijke feit te vieren, is er een speciaal jubileummenu bedacht.
‘Wat hebben we veel gasten mogen ontvangen, mooie gerechten mogen maken, heerlijke wijnen geschonken, nieuwe collega’s mogen verwelkomen, een gezin mogen starten en bovenal hebben wij heel veel plezier gehad de afgelopen 5 jaar op ‘ons unieke plekje aan de Maas’, laten Rosita en Martin weten in hun nieuwsbrief.
Reden voor De Fuik om een speciaal jubileummenu samen te stellen met daarin de beste gerechten van de afgelopen 5 jaar. Hier jubileummenu special edition bestaat uit:
Champagne aperitief
diverse feestelijke amuses
Tonijn & langoustine
avocado | sinaasappel | wakame
Terrine eendenlever & paling
peer | gerookte amandel | Whisky
Schaal & Schelpdieren
krab | coquille | mosselen
Gepocheerde kalfshaas
ossenstaartbouillon | verse truffel | seizoensgroente
Hollandse aardbeien
vanille bavarois | boterkoek | basilicum
Het 5-gangenmenu wordt aangeboden voor 75 euro per persoon. Dat is inclusief een glas champagne als aperitief om te proosten op het 5-jarige jubileum van het ondernemerspaar Rosita en Martin.
Het jubileummenu is te boeken van 2 mei tot en met 29 juli 2018.
Restaurant De Fuik is gevestigd aan een dijk met uitzicht op het water. Het restaurant is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.