Nieuws

Jonnie & Thérèse openen een derde vestiging van Brass Boer op het Blue Bay Resort op Curaçao

Jonnie & Thérèse Boer breiden hun Brass Boer-concept verder uit. Na de vestigingen op Bonaire en in Zwolle is het nu de beurt aan Curaçao. Aan de prachtig gelegen pier op het strand van het Blue Bay resort kun je vanaf maart 2022 genieten van de service en gerechten die Brass Boer te bieden heeft.

‘Lekker brassen aan de Caribische oceaan met goede wijnen en lekker eten in een ongedwongen sfeer. Dat is wat we je willen laten ervaren bij Brass Boer’, aldus Thérèse Boer. Op de kaart vind je dan ook een grote diversiteit aan gerechten gecombineerd met zo veel mogelijk producten en invloeden vanuit het eiland.

Brass Boer Curaçao
Evenals bij de locaties in Zwolle en Kralendijk zal Jan-Willem Berendsen het beheer bij het opzetten van de vestiging op Curaçao op zich nemen. De supervisie zal net als bij Bonaire onder leiding zijn van Feike Postma en Stefan Martens. Hierdoor zal er een mooie match en synergie ontstaan tussen de verschillende vestigingen.

Blue Bay Curaçao
Geniet van het leven op een unieke plek waar Curaçao op zijn mooist is. Kom tot rust aan de heldere Caribische zee. Ontspan op het royale strand in de schaduw van een zacht ruisende palmboom. Golf op een uitdagende en aantrekkelijke course. Ervaar het comfort van luxe accommodaties. Tafel bij goede en gezellige restaurants. Duik, tennis, wandel, fitness, zeil, kajak, of dans in het zand tijdens een mooi concert. Of doe even helemaal niets, terwijl uw kinderen het naar hun zin hebben bij de Kids Club. Op dit veilige en tot in de puntjes verzorgde resort is iedere dag een paradijselijke belevenis.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Voor hét vakantiegevoel: koffiezetten met de percolator

Volgend artikel

Acht keer goed eten, drinken en slapen op de Waddeneilanden

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.