Boeken

Het beste van Hongarije in jubileumeditie Culinary Chronicle

Boeken – De negende editie van de Culinary Chronicle is nu beschikbaar en beschrijft in liefst 380 pagina’s de rijke culinaire diversiteit van Hongarije. Lees de inspirerende teksten, geniet van unieke kunstfotografie en laat je verleiden tot een bezoek aan dit opwindende land.

De Culinary Chronicle is Engelstalig en een uitgave van Opt Art AG uit Zwitserland. Het boek telt liefst 380 pagina’s, die in het teken staan van de rijke culinaire diversiteit van Hongarije. Je leest inspirerende teksten en bekijkt unieke culinaire kunstfotografie.

Culinaire inspiratie
Dit bijzondere boek is beschikbaar als gelimiteerde jubileumuitgave, Aanleiding is het 25-jarig bestaan.

Eerdere edities van de Culinary Chronicle zijn bekroond met tal van prijzen en geliefd bij zowel de professionele chef als de hobbykok.

Reizen
Geen prins of prinses in de keuken, maar wel een reisliefhebber? Dit boek zal je verleiden tot een bezoek aan het veelzijdige land, dat een uitermate geschikte bestemming is voor het ontdekken van haar onbekende culinaire diversiteit.

Voor meer informatie over het boek en het plaatsen van een bestelling, kun je terecht in de webshop van Opt Art.

Vorig artikel

Soenil Bahadoer viert zijn jubileum met een feestelijke lunch

Volgend artikel

Jarno Eggen over gastronomie na corona

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.