Nieuws

Genieten in Drenthe met Zomerarrangement van De Loohoeve

Wil je dit jaar lekker weg in eigen land? Met het Zomerarrangement van De Loohoeve in Schoonloo geniet je in de maanden juni, juli en augustus van een zesgangenmenu, een overnachting, een ontbijt en de Drentse omgeving voor een vanaf-prijs van 134,50 euro per persoon.

‘Geniet van de smaken die de natuur in de zomer te bieden heeft’, zo kondigen Jeroen en Marleen Brouwer-Bergwerf het Zomerarrangement van hotel en restaurant De Loohoeve in Schoonloo aan.

Diner en overnachting
Van 7 juni tot en met 31 augustus geniet je voor een vanaf-prijs van 134,50 euro per persoon op dinsdag, woensdag en donderdag van zes gangen ‘zomer op het bord’ en een overnachting in een van de kamers.

Champagne
‘De ontvangst is met champagne en gasten worden uitgezwaaid na een heerlijk Drents ontbijt’, aldus de ondernemers, die recent de laatste fase van de overname van De Loohoeve hebben afgerond.

Reserveren
Reserveren kan via de website van De Loohoeve, telefonisch (0592-501 49 00) of door het sturen van een e-mail naar info@deloohoeve.nl.

Drenthe doet wat met je!

Drenthe doet wat me je, zo luidt de campagnenaam. Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht sprak ChefsFriends met iemand van het campagneteam van de provincie over de mogelijkheden. De volledige vlog van ons bezoek aan de Jaarbeurs kun je hieronder bekijken.

Vorig artikel

Spaanse wijnmaker naar Nobel op Ameland voor bijzonder diner

Volgend artikel

De Librije en Bolenius in lijst met beste mondiale groenterestaurants

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.