Nieuws

Spaanse wijnmaker naar Nobel op Ameland voor bijzonder diner

Spaanse wijnen in de hoofdrol bij hotel en restaurant Nobel in Ballum op Ameland. Zaterdag 25 juni vindt in het bedrijf op het Waddeneiland een bijzonder diner plaats met gerechten, die zijn gecreëerd voor wijnen van Veleta Wines uit het Zuid-Spaanse Granada.

Voor het bijzondere diner bij Nobel in Ballum op Ameland reist Juan Manuel Palomar van het Spaanse Veleta Wines naar Nederland voor een persoonlijke toelichting.

Granada
De gerechten in het geserveerde vijfgangenmenu zijn speciaal ontwikkeld voor de wijnen uit het Zuid-Europese land.

Juan Manuel Palomar vertelt niet alleen over de wijnen die hij serveert, maar eveneens over zijn wijngoed en de wijnregio Granada.

Reserveren
Een plek aan tafel kost 99 euro en is te reserveren door het sturen van een e-mail naar restaurant@hotelnobel.nl.

All-in
Dit bedrag is inclusief de bijpassende wijnen, water aan tafel, een aperitief bij ontvangst en koffie of thee na het diner.

QL Hotels & Restaurants
Hotel Nobel op Ameland is aangesloten bij QL Hotels & Restaurants, de collectie van ruim 120 onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland en Noorwegen en op de Antillen.

QL Hotels & Restaurants

QL Hotels & Restaurants is de collectie van onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland en Noorwegen en op de Antillen. Recent vond het Jaardiner plaats bij De Bloemenbeek in De Lutte, R & R media en advies mocht de avond op video vastleggen.

Vorig artikel

NOMA MY PERFECT STORM bij Restaurant One in Roermond

Volgend artikel

Genieten in Drenthe met Zomerarrangement van De Loohoeve

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.