Nieuws

Gelimiteerde wijnen van Maison Castel bij restaurant Aan de Poel

Restaurant Aan de Poel heeft de wijnkaart uitgebreid met wijnen van Maison Castel. Het gaat om een gelimiteerde oplage Franse wijnen uit vijf appellations. De wijnen zijn recent gepresenteerd in Nederland en exclusief verkrijgbaar bij het Amstelveense tweesterrenrestaurant.

Frisheid, complexiteit, elegantie en lengte. Dat zijn de kernwoorden van de Séries Limitées-wijnen van Maison Castel. Speciaal voor de introductie van de wijnen kwam wijnmaker Cédric Jenin naar Aan de Poel in Amstelveen.

Sommelier Robbert Veuger van Aan de Poel laat in de video van LFE weten zeer te spreken te zijn over de wijnen, en ze te schenken bij gerechten van chef-kok Stefan van Sprang.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Fred naar nieuwe locatie en dit zijn de beelden

Volgend artikel

Mikel Pouw van Nice to Meat over hert (+recept)

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.