Partnercontent

Gek op kaas? Dan is dit echt iets voor jou!

Partnercontent – Kaasliefhebber en de ambitie om er meer over te leren? Kies dan voor een opleiding van Kaasfort Amsterdam. Het Kaasvignet is een kennismaking met kaas en bestaat uit een traject van vier dagdelen. Bij de daarop aansluitende De Kaasoorkonde (zes dagdelen) ligt de nadruk op kaas-drankcombinaties.

Ambachtelijke kaas heeft zorg en aandacht nodig. Kaasfort Amsterdam ziet het als één van haar missies om professionals én consumenten te voorzien van kennis over dit prachtige en heerlijke product.

Kaasvignet en Kaasoorkonde
Voor lekkerbekken en hobbykoks zijn er Het Kaasvignet en De Kaasoorkonde. Het Kaasvignet bestaat uit vier dagdelen en is bedoeld voor mensen die meer van kaas willen weten, maar niet de ambitie hebben om daarvoor een uitgebreide cursus te volgen.

Nederlandse kaasboer
Drie van de bijeenkomsten vinden plaats op het kaasfort, het vierde dagdeel breng je door bij een Nederlandse kaasboer of kaasmakerij.

Wie deze heeft afgerond en graag een stapje verder wil, kan kiezen voor De Kaasoorkonde. Deze uit zes dagdelen bestaande opleiding gaat dieper in op kaas en begeleidende dranken.  Ook nu bezoek je een Nederlandse kaasboer of kaasmakerij.

Voor meer informatie over een aanmeldingen voor beide opleidingen, kun je terecht op de website van Kaasfort Amsterdam.

Vorig artikel

Leonie en Janick vervullen droom: ‘Bistronomisch restaurant’

Volgend artikel

Bistro LOF in Leersum is smakelijk, bruisend en ontspannen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.