Nieuws

Frederiek en Zegert winnen boek van Bart van Berkel

Frederiek Muller en Zegert van der Linde hebben een exemplaar gewonnen van het boek ‘Ontdek het geheim van de chef’ van Masterchef-winnaar Bart van Berkel. ChefsFriends.nl mocht twee boeken verdelen onder haar volgers.

Het boek ‘Ontdek het geheim van de chef’ telt ruim 260 pagina’s, voorzien van veel smaakmakende foto’s. Het boek is het werk van Bart van Berkel, die in 2014 het tv-programma Masterchef won.

Bart wil niets liever dan met iedereen delen wat hij heeft mogen leren van topchefs zoals Sergio Herman, Peter Lute en Onno Kokmeijer. Na het winnen van Masterchef 2014 besluit hij mee te draaien in de keuken van de beste chefs van Nederland.

Het boek telt vele tientallen gerechten, inclusief ingrediënten en recepturen. Maar ook heeft Bart in zijn boek aandacht voor kooktechnieken en productinformatie. Daarnaast is er aandacht voor de chefs, die hem hebben geïnspireerd dit boek te schrijven.

Heb je niet gewonnen, maar ben je wel geïnteresseerd in een exemplaar? Bestel het boek via deze link en steun daarmee ook nog eens ChefsFriends.

Vorig artikel

Rotterdamse sterrenchef François Geurds krijgt eigen stripalbum

Volgend artikel

21 keer Kerst op Instagram

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.