Sociale media

21 keer Kerst op Instagram

Nederland heeft afgelopen weekend massaal geoefend voor Kerst. Talloze klassiekers en nieuwe gerechten kwamen voorbij op Instagram. Een selectie met de lekkerste Kerstgerechten.

 

Inspiratie voor een kerstsnack! Naanbrood met guacamole en tomaatjes in de vorm van een kerstboom. #kerst #kerstdiner

Een foto die is geplaatst door BBB Healthclub (@bbbhealthclub) op

Heerlijk eerste #kerstdiner in Bussum! Time flies when you’re having fun… <3

Een foto die is geplaatst door Annika Janssen (@annikajanssen21) op

Kerst is vroeg dit jaar! #kerstdiner #kokenvoor21man #merrychristmas

Een foto die is geplaatst door Gaby Kauffman (@gabyk1987) op

Weer een voorgerechtje goedgekeurd. #zalm #avocado #truffelmayonaise #kerstdiner

Een foto die is geplaatst door Martine (@duizenden1dag) op

?? About last fridaynight #Kerstdiner

Een foto die is geplaatst door Lot (@lottkremers) op

#aardappelgratin uitgeprobeerd voor het #kerstdiner , zo lekker! #recept uit de #kokenengenieten #instafood #potato #gratin #christmas #diner

Een foto die is geplaatst door Linda Kosten -Hoek (@lindakosten_lynnsbakery) op

#dessert is plaattaart met vruchten en met vanilleijs. #donboscosoest #scouting #kerstdiner #instafood

Een foto die is geplaatst door Scouting Don Bosco Soest (@donboscosoest) op

#kersttaart#taart#taarten#cakes#kerst#fondanttaart#strik#hulstblaadjes#blaadjes#wit#groen#rood

Een foto die is geplaatst door Doutsje Wiersma (@doutsjewiersma) op

Zi deze kanjers gaan mee naar school #kerstdinner #mylittleboy

Een foto die is geplaatst door Hollands Beste Bloemstylist (@sarah_dikker_) op

#mijnbroodjeplezier #président #kerst #kerststol #feeststol

Een foto die door xeniaonline is geplaatst op

Vorig artikel

Frederiek en Zegert winnen boek van Bart van Berkel

Volgend artikel

Chinese sterchef Han Ji lanceert eigen sambal

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.