Blog

Deze bonbons neem je (juist) niet bij de koffie of thee

Een bonbon met oester, champagne en komkommer? Eén met een vulling van rode port, peer en roquefort? Of één gemaakt met kimchi? Meesterchocolatier Geert-Jan Heesterbeek van la Fève in Maastricht vertelt je in deze video dat een bonbon zeker niet alleen maar lekker is bij koffie of thee.

Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met la Fève chocolade & desserts, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over en het bestellen van bonbons kun je terecht op de website van de Maastrichtse chocoladespecialist. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Drie topchefs over het zout van Zeeuwsche Zoute

Volgend artikel

Mikel Pouw van Nice to Meat over Piet van den Berg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.