Nieuws

Derde editie Chefs Revolution De Librije in september 2016

Er komt volgend jaar een derde editie van het door De Librije georganiseerde Chefs (R)Evolution. Het culinaire festival vindt 18 en 19 september plaats in Zwolle en is bedoeld voor liefhebbers van lekker eten en drinken. Chefs van over de hele wereld komen voor het geven van masterclasses en demonstraties.

Chefs (R)Evolution vond in 2012 voor het eerst plaats en wordt volgend jaar september voor de derde keer gehouden in Zwolle. In 2016 is dat op zondag 18 en maandag 19 september.

De Librije
Plaats van handelen zijn het Spinhuisplein, De Librije en theater De Spiegel. Chefs van over de hele wereld komen naar Zwolle voor het geven van demonstraties en masterclasses. Verder vindt onder andere een (boeren)markt plaats.

Nederland
‘Met het evenement richten we ons op de liefhebber van lekker eten en drinken’, zo laat Rhiannon Siegers namens De Librije weten. ‘We willen laten zien en proeven hoe rijk Nederland is.’

Kaarten
De kaartverkoop is nog niet gestart, maar gaat via de website van Chefs (R)Evolution. ‘Iedereen die belangstelling heeft, kan een entreebewijs kopen.’


Foto’s: Thomas Ruhl, www.port-culinair.de

Klik hier voor meer foto’s!

Vorig artikel

Beleef Markthal Rotterdam met The Manhattan Hotel

Volgend artikel

Proeverij met eigen merkproducten van Apicius in Bakkum

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.