Provincie in de kijker

De favoriete delicatessenwinkels in Gelderland van Tom Lamers

Onder de noemer ‘Provincie in de Kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete delicatessenwinkels in de provincie, waarin het bedrijf is gelegen. Deze keer Tom Lamers van Het Koetshuis in Bennekom.

De Kaastobbe – Duiven
‘Heerlijke ambachtelijke koemelkkazen (van eigen vee). Veel verschillende smaken. Vooral de belegen vind ik erg goed. In het assortiment ook Duuvese Kaes.’
Dekaastobbe.nl

De Pompernikkel – Duiven
‘De ‘lekkere dingen-winkel’ van Duiven en omstreken. In het assortiment veel topwijnen en Nederlandse kazen. Ook hier een eigen kaas: ‘Duivens Roem’.
Depompernikkel.nl

Grutterij-Molen De Hoop – Oud-Zevenaar
‘Ik kom er graag voor bloem en meel. Super verfijnde meel, waarmee ik thuis of op de zaak graag brood bak. Een aanrader als je in de buurt bent.’
Molen-dehoop.nl

Slagerij Hetterschijt – Westervoort
‘Ambachtelijke slager met een zeer goed stukje vlees voor thuis. En als je er toch bent, neem dan zeker balkenbrij mee. Je weet niet wat je proeft.’
Slagerij-hetterschijt.nl

Aspergeboerderij De Stokhoven – Drempt
‘Aspergeboerderij met Achterhoeks wit goud van de koude grond. De lekkerste van Nederland!’
Destokhoven.nl

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vijf restaurants gepresenteerd als lid van JRE-Nederland

Volgend artikel

’t Ganzenest in Rijswijk tweede zaak voor Erik Tas

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.