De favoriete delicatessenwinkels in Gelderland van Tom Lamers
Onder de noemer ‘Provincie in de Kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete delicatessenwinkels in de provincie, waarin het bedrijf is gelegen. Deze keer Tom Lamers van Het Koetshuis in Bennekom.
De Kaastobbe – Duiven
‘Heerlijke ambachtelijke koemelkkazen (van eigen vee). Veel verschillende smaken. Vooral de belegen vind ik erg goed. In het assortiment ook Duuvese Kaes.’
Dekaastobbe.nl
De Pompernikkel – Duiven
‘De ‘lekkere dingen-winkel’ van Duiven en omstreken. In het assortiment veel topwijnen en Nederlandse kazen. Ook hier een eigen kaas: ‘Duivens Roem’.
Depompernikkel.nl
Grutterij-Molen De Hoop – Oud-Zevenaar
‘Ik kom er graag voor bloem en meel. Super verfijnde meel, waarmee ik thuis of op de zaak graag brood bak. Een aanrader als je in de buurt bent.’
Molen-dehoop.nl
Slagerij Hetterschijt – Westervoort
‘Ambachtelijke slager met een zeer goed stukje vlees voor thuis. En als je er toch bent, neem dan zeker balkenbrij mee. Je weet niet wat je proeft.’
Slagerij-hetterschijt.nl
Aspergeboerderij De Stokhoven – Drempt
‘Aspergeboerderij met Achterhoeks wit goud van de koude grond. De lekkerste van Nederland!’
Destokhoven.nl
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.