Nieuws

Vijf restaurants gepresenteerd als lid van JRE-Nederland

JRE-Nederland heeft vijf nieuwe leden gepresenteerd. Dat zijn Amused in Hardenberg, Somm in Uden, Rozemarijn in Maastricht, Senses in Amsterdam en Hunker in Sittard. De restaurantvereniging telt nu 41 aangesloten eetgelegenheden.

De jaarlijkse presentatie va de nieuwe leden vond plaats bij Bentinck in Amerongen. Voorzitter Marko Karelse, chef-kok en eigenaar van Villa la Ruche in Voorburg, mocht vijf nieuwe restaurants voorstellen.

Lees ook: Jongeren eten met korting bij restaurants JRE-Nederland

Senses Amsterdam
Deze nieuwkomers zijn Amused in Hardenberg (Chiel de Groot en Corine Vink), Somm in Uden (Werner Croymans en Bram van Grinsven), Rozemarijn in Maastricht (Jeroen Raes en Maaike Steins), Senses in Amsterdam (Kyra van der Meer) en Hunker in Sittard (Jeroen van Esch, Ward Kusters en Lieke Vos).

JRE Jongerenweek
De nieuwe JRE’ers doen direct mee aan de Jongerenweek, die plaatsvindt van 19 tot en met 25 oktober. In deze periode krijgen jongeren tot en met 25 jaar liefst 50 procent korting op de menuprijs bij alle JRE-restaurants in Nederland.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zeven Nederlanders in top 100-lijst van The Best Chef

Volgend artikel

De favoriete delicatessenwinkels in Gelderland van Tom Lamers

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.