Nieuws

Canner Kreeft menu bij Hanninkshof in Enschede

Het Canner Kreeft seizoen is weer begonnen en als je wilt genieten van deze Canadese lekkernij, dan heeft restaurant Hanninkshof in Enschede een prachtige aanbieding.

Het gaat om een 4-gangenmenu bestaande uit verfijnde gerechten waarin kreeft centraal staat. Het Canner Kreeft menu wordt aangeboden voor 45 euro per persoon. Dat is inclusief een aperitief. Het is nu te reserveren.

De Canner Kreeft is een Canadese kreeft van 250 tot 350 gram per stuk. Relatief klein dus voor een kreeft. De Canner Kreeft wordt hoofdzakelijk gevangen met korven en zijn maar een paar weken per jaar goed verkrijgbaar. Het vlees is stevig en heeft een licht zoete smaak.

Restaurant Hanninkshof is gelegen aan de Usserlerhofweg 5 in Usselo-Enschede. Chef-kok van het restaurant is Jojan Kersbergen. Restaurant Hanninkshof is aangesloten bij het samenwerkingsverband Twente Culinair en behoord daarmee tot de betere restaurants van de regio.

Vorig artikel

Jazz and Wine & Dine bij Tante Kee

Volgend artikel

Bolenius in top 15 Beste Groenterestaurants ter Wereld

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.