Nieuws

Bier-spijslunch bij Herberg Onder de Linden in Aduard

Wie gek is op bier in combinatie met lekkere gerechten, kan aanschuiven bij een bier-spijslunch bij Herberg Onder de Linden in het Groningse Aduard. De bier-spijslunch vindt plaats op zondag 19 mei.

Het is niet de eerste keer dat Herberg Onder de Linden met een dergelijk initiatief komt. Ook vorig jaar stond de bier-spijslunch op het programma. Vanwege succes wordt het herhaald, en wel op 19 mei.

Vanaf 12.30 uur worden gasten ontvangen met een bieraperitief en om 13.00 uur start de lunch. Na de amuses worden 8 gerechtjes met 8 internationale en veelal exclusieve bieren geserveerd. In de gerechten wordt ook bier verwerkt.

De prijs voor deze bier-spijslunch bedraagt 100 euro all-in. Herberg Onder de Linden werkt tijdens dit bierevenement samen met Bierselect, een gespecialiseerd bedrijf uit Groningen voor in- en verkoop van exclusieve en bijzondere biermerken uit heel Europa.

Herberg Onder de Linden is gevestigd in een Gronings rijksmonument uit 1735. Het restaurant met hotelkamers wordt gerund door Steven en Tanja Klein Nijenhuis. Herberg Onder de Linden ligt op steenworp afstand van Groningen en is via de A6 en de A7 door Flevoland en Friesland binnen twee uur te bereiken vanuit Utrecht.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

5 Voorjaarswijnen om de lente te vieren

Volgend artikel

Guus Meeuwis concertarrangementen bij Avant-Garde Van Groeninge

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.