Nieuws

Benefietgala van Alliance Gastronomique in Paleis het Loo

De bij de Alliance Gastronomique aangesloten restaurants komen in actie voor het goede doel. Maandag 18 september vindt in Paleis het Loo in Apeldoorn een Benefietgala plaats, waarbij de opbrengst wordt geschonken aan onderzoek naar zeldzame vormen van kanker.

Zeldzame soorten kanker zijn moeilijker op te sporten, er zijn minder behandelingen mogelijk en er is minder onderzoek naar. ‘Onderzoek is dus heel hard nodig, maar kost veel geld en daarom zetten de leden zich in voor dit goede doel’, aldus Alliance Gastronomique.

Goed eten en goed drinken
En dus wordt het benefietgala letterlijk en figuurlijk een feestje. ‘Na ontvangst met champagne en amuses verzorgen liefst 32 sterren een weergaloos diner. Vanzelfsprekend inclusief prachtige wijnen.’

Veiling, loterij, optredens en after party
Naast goed eten en goed drinken zijn er ‘spetterende optredens, een veiling en loterij voor het goede doel én een after party met dj en cocktails’. Het bijzondere evenement vindt plaats op een bijzondere locatie: Paleis het Loo in Apeldoorn. Tickets kosten 375 euro, de dresscode is black tie/feestelijk.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Eten in en uit de moestuin tijdens festival van De Dyck

Volgend artikel

Drie topchefs over het zout van Zeeuwsche Zoute

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.