Angel Pando nieuwe chef Restaurant Liefdesgesticht Breda
Restaurant Liefdesgesticht in Breda staat sinds 1 september onder culinaire leiding van Angel Pando. Hij voert in de eetgelegenheid van Hotel Nassau Breda, dat is gerealiseerd in een voormalig klooster, een kaart met Frans-mediterrane invloeden.
Angel Pardo is begin deze maand gestart als chef-kok van Liefdesgesticht, het restaurant van het eerste luxueuze lifestyle hotel van West-Brabant.
Klooster
Hotel Nassau Breda is gerealiseerd op katholieke bodem, in een voormalig klooster. Dat verleden komt terug in de inrichting: de sobere levensstijl van de nonnen in combinatie met gebruik van de kleur goud die het luxe element benadrukt.
Bart Klomp
Hotel en restaurant openden in 2016. Liefdesgesticht startte onder leiding van chef-kok Bart Klomp, die inmiddels werkt in de keuken van Noble in Den Bosch.
Reserveren
De gerechten die er worden geserveerd zijn geïnspireerd op de Frans-mediterrane keuken, die sinds 1 september dus in handen is van Angel. Benieuwd? Reserveren kan via deze link.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.