Nieuws

Angel Pando nieuwe chef Restaurant Liefdesgesticht Breda

Restaurant Liefdesgesticht in Breda staat sinds 1 september onder culinaire leiding van Angel Pando. Hij voert in de eetgelegenheid van Hotel Nassau Breda, dat is gerealiseerd in een voormalig klooster, een kaart met Frans-mediterrane invloeden.

Angel Pardo is begin deze maand gestart als chef-kok van Liefdesgesticht, het restaurant van het eerste luxueuze lifestyle hotel van West-Brabant.

Klooster
Hotel Nassau Breda is gerealiseerd op katholieke bodem, in een voormalig klooster. Dat verleden komt terug in de inrichting: de sobere levensstijl van de nonnen in combinatie met gebruik van de kleur goud die het luxe element benadrukt.

Bart Klomp
Hotel en restaurant openden in 2016. Liefdesgesticht startte onder leiding van chef-kok Bart Klomp, die inmiddels werkt in de keuken van Noble in Den Bosch.

Reserveren
De gerechten die er worden geserveerd zijn geïnspireerd op de Frans-mediterrane keuken, die sinds 1 september dus in handen is van Angel. Benieuwd? Reserveren kan via deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Eigenaren De Beejekurf Venray vieren hun huwelijk met gasten

Volgend artikel

Rick May serveert septemberdeal bij Fris in Haarlem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.