Home / Nieuws / Amusemenu met wild bij l’Atelier in Gulpen

Amusemenu met wild bij l’Atelier in Gulpen

Op twee vrijdagavonden in november staat Restaurant l’Atelier in Gulpen weer geheel in het teken van het wildseizoen. Chef-kok Hans Kinkartz trekt op 9 en 16 november alle wildregisters open.

Het gaat om een 8-gangen amusemenu waarin de mooiste smaken van wild in spannende combinaties en bereidingen worden geserveerd. Het 8-gangen amusemenu wordt aangeboden voor 80 euro per persoon.

Reserveren voor dit amusemenu met wild in de hoofdrol kan door te bellen met 043-4504490.

Restaurant l’Atelier is gevestigd in het centrum van het fraaie heuveldorp Gulpen. Vanuit het restaurant kijk je uit op de waterval van rivier de Gulp. Restaurant l’Atelier wordt gerund door Hans en Ellen Kinkartz en is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang Gratis ons wekelijks magazine in in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.