Op twee vrijdagavonden in november staat Restaurant l’Atelier in Gulpen weer geheel in het teken van het wildseizoen. Chef-kok Hans Kinkartz trekt op 9 en 16 november alle wildregisters open.
Het gaat om een 8-gangen amusemenu waarin de mooiste smaken van wild in spannende combinaties en bereidingen worden geserveerd. Het 8-gangen amusemenu wordt aangeboden voor 80 euro per persoon.
Reserveren voor dit amusemenu met wild in de hoofdrol kan door te bellen met 043-4504490.
Restaurant l’Atelier is gevestigd in het centrum van het fraaie heuveldorp Gulpen. Vanuit het restaurant kijk je uit op de waterval van rivier de Gulp. Restaurant l’Atelier wordt gerund door Hans en Ellen Kinkartz en is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.
Lees verder
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…
-
Restaurant Elysianne opent de deuren in Amsterdam. Chef-kok Matt Pace brengt de Creoolse keuken uit…
-
Bilthoven krijgt er een fine dining-eetgelegenheid bij. In april opent Lieke Nicole-Creemers, die in dezelfde…