Nieuws

Amusemenu met wild bij l’Atelier in Gulpen

Op twee vrijdagavonden in november staat Restaurant l’Atelier in Gulpen weer geheel in het teken van het wildseizoen. Chef-kok Hans Kinkartz trekt op 9 en 16 november alle wildregisters open.

Het gaat om een 8-gangen amusemenu waarin de mooiste smaken van wild in spannende combinaties en bereidingen worden geserveerd. Het 8-gangen amusemenu wordt aangeboden voor 80 euro per persoon.

Reserveren voor dit amusemenu met wild in de hoofdrol kan door te bellen met 043-4504490.

Restaurant l’Atelier is gevestigd in het centrum van het fraaie heuveldorp Gulpen. Vanuit het restaurant kijk je uit op de waterval van rivier de Gulp. Restaurant l’Atelier wordt gerund door Hans en Ellen Kinkartz en is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Wijnspijs-avond bij De Kleine Toren van Baarland

Volgend artikel

Blog Bourgondisch Lifestyle: Loire en Jubbega

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.