Vacature – Restaurant Zilt & Zoet in Maartensdijk, tussen Hilversum en Utrecht, is op zoek naar een souschef. Als souschef kun je bonussen verdienen, cursussen volgen en ben je tijdens feestdagen regelmatig vrij.
Zilt & Zoet bestaat sinds 2005 en heeft in 2014 een Bib Gourmand van de Michelin gekregen. Het team onder leiding van chef Rob Beckers en gastvrouw Monica Beckers is ambitieus. In 2019 heeft Zilt & Zoet de Gouden Pollepel van het Algemeen Dagblad gewonnen, verder hebben we 13 punten in de Gault&Millau en staan we vermeld in de Lekker gids. Ben jij gastgericht en leergierig dan pas je vast en zeker in het team van Zilt & Zoet.
Zilt & Zoet biedt:
Zilt & Zoet zoekt:
Iemand die gedreven, creatief, ambitieus, flexibel en een teamplayer is, ervaring heeft in een soortgelijk bedrijf, mee kan denken bij het samenstellen van menukaarten, werkt volgens HACCP richtlijnen.
Wat houdt de baan precies in?
Gasten een gezellige en heerlijke avond uit bezorgen door lekker te koken. Ben je nieuwsgierig naar de details? Stuur dan een mail naar: info@restaurantziltenzoet.nl dan vertelt Zilt & Zoet je graag meer in een persoonlijk gesprek.
Lees verder
-
All-you-can-sleep, voor een vast bedrag een heel seizoen overnachten in een hotel. Het kan binnenkort…
-
Hotels van Oranje in Noordwijk heeft een nieuwe eigenaar. Een consortium van drie bedrijven heeft…
-
Zoveel mensen, zoveel smaken! Dat komt onder de noemer ‘create your own’ terug in het…


