Vacatures

Ambitieus Zilt & Zoet met Bib Gourmand zoekt souschef

Vacature – Restaurant Zilt & Zoet in Maartensdijk, tussen Hilversum en Utrecht, is op zoek naar een souschef. Als souschef kun je bonussen verdienen, cursussen volgen en ben je tijdens feestdagen regelmatig vrij.

Zilt & Zoet bestaat sinds 2005 en heeft in 2014 een Bib Gourmand van de Michelin gekregen. Het team onder leiding van chef Rob Beckers en gastvrouw Monica Beckers is ambitieus. In 2019 heeft Zilt & Zoet de Gouden Pollepel van het Algemeen Dagblad gewonnen, verder hebben we 13 punten in de Gault&Millau en staan we vermeld in de Lekker gids. Ben jij gastgericht en leergierig dan pas je vast en zeker in het team van Zilt & Zoet.

Zilt & Zoet biedt:

  • Zondag en maandag vrij

  • Kerstdagen en Oud & Nieuw vrij

  • 2de Paasdag en 2de Pinksterdag vrij

  • Gedreven en gezellig team

  • Een uitstekend salaris conform opleiding en ervaring

  • Gratis bedrijfskleding (ook gewassen in bedrijf)

  • 1ste week januari vakantie

  • In de zomer 3 weken vakantie

  • Diverse bonussen (toelichting in persoonlijk gesprek)

  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen om je kennis te verbreden
  • Zilt & Zoet zoekt:
    Iemand die gedreven, creatief, ambitieus, flexibel en een teamplayer is, ervaring heeft in een soortgelijk bedrijf, mee kan denken bij het samenstellen van menukaarten, werkt volgens HACCP richtlijnen.

    Wat houdt de baan precies in?
    Gasten een gezellige en heerlijke avond uit bezorgen door lekker te koken. Ben je nieuwsgierig naar de details? Stuur dan een mail naar: info@restaurantziltenzoet.nl dan vertelt Zilt & Zoet je graag meer in een persoonlijk gesprek.

    Vorig artikel

    Schmidts coquilles: van Isle of Man tot Dieppe

    Volgend artikel

    YANO wint met Marèl Disselhorst Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2023

    De auteur

    Richard Kok

    Richard Kok

    Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.