Nieuws

Aantrekkelijk vooruit boeken bij Kaatje bij de Sluis

Restaurant & Résidence Kaatje bij bij de Sluis komt met een aantrekkelijk arrangement. Wie nu boekt voor januari, februari of maart, kan voor zeer aantrekkelijke prijzen dineren, slapen en ontbijten in het befaamde horecabedrijf in Blokzijl.

Het arrangement bestaat uit een 6-gangen verrassingsmenu van sterchef Peter Postma, een overnachting in een van de luxe kamers en een ontbijt de volgende ochtend.

Franse keuken
Wie op een dinsdag of woensdag overnacht, krijgt het arrangement aangeboden voor 99 euro per persoon. Op donderdag kost het arrangement 129 euro en op vrijdag en zaterdag 139 euro per persoon.

De keuken van chef Peter Postma combineert de Franse keuken met biologische ingrediënten. De ingrediënten komen zoveel mogelijk uit de eigen omgeving.

Michelinster
De kamers van Kaatje zijn voorzien van een luxe badkamer, fluffy XXL badhanddoeken en luxe badjassen. Het ontbijt de volgende ochtend bestaat uit ruim 15 biologische gerechten zoals kazen en ecologische zuivelproducten.

Kaatje bij de Sluis ligt in het oude centrum van Blokzijl pal naast de sluis die De Havenkolk verbindt met het Noorderdiep. Het restaurant is in het bezit van een Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Reserveren kan via een speciale pagina.

Vorig artikel

Blog: 100-jarig ’t Lansink fitter en scherper dan ooit

Volgend artikel

Vereniging tophotels en -restaurants eert Margo Reuten

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.