Nieuws

Vereniging tophotels en -restaurants eert Margo Reuten

Wat een mooie onderscheiding voor Margo Reuten. De tweesterrenchef van restaurant Da Vinci in Maasbracht is dinsdag 29 november uitgeroepen tot Woman of the Year 2017. Nederlands eerste vrouwelijke Meesterkok ontving de prijs in Tokyo tijdens de jaarlijkse vergadering van Relais & Châteaux, de vereniging van luxehotels en toprestaurants.

Het is de tweede keer dat Margo Reuten een onderscheiding van Relais & Châteaux in ontvangst mag nemen.

Da Vinci
In 2012 werd de chef-kok en eigenaar van restaurant Da Vinci in Maasbracht bij toetreding uitgeroepen tot Grand Chef Relais & Châteaux, dinsdag 29 november kwam daar de titel Woman of the Year 2017 bij.

Woman of the Year
Margo laat in een reactie weten heel vereerd te zijn. ‘Zeker als je bedenkt dat er meer dan vijfhonderd bedrijven zijn aangesloten bij Relais & Châteaux.’

Jubileum
Voor de tweesterrenchef en haar partner Petro Kools is het een mooie opmaat naar jubileumjaar 2018 als het restaurant het 25-jarig bestaan viert.

SVH Meesterkok
Sinds 2009 is Margo de enige vrouwelijke tweesterrenchef en in 1990 slaagde zij als eerste vrouw voor de SVH Meesterproef.

Relais & Châteaux
Relais & Châteaux is de vereniging van luxehotels en toprestaurants en bestaat 60 jaar. De aangesloten bedrijven zijn opgenomen in een eigen gids, die 530 hotels en restaurants bevat in 64 landen.

ChefsFriends feliciteert Margo van harte met het winnen van deze bijzondere onderscheiding.

Vorig artikel

Aantrekkelijk vooruit boeken bij Kaatje bij de Sluis

Volgend artikel

Awards voor restaurants ONE, Rantrée en Villa la Ruche

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.