Nieuws

Zomermenu op terras restaurant van Hotel Arena Amsterdam

Bij Park, het vorig jaar oktober geopende café-restaurant van Hotel Arena in Amsterdam, vieren ze de zomer in stijl. De hele maand augustus is een menu van drie gangen inclusief welkomstdrankje beschikbaar voor 33,50 euro per persoon.

Heerlijke zomeravonden op het terras van café-restaurant Park met het driegangenmenu en welkomstdrankje. Zie de zon ondergaan of geniet van de Amsterdamse sterrenhemel.

Sangria
Doe je dat laatste liever iets meer ‘casual’, bestel dan een pitcher rode of witte sangria met een Italiaanse piadina voor 24 euro.

Reserveren
Reserveren kan via de website van Park, het café-restaurant van Hotel Arena Amsterdam, of door te bellen met telefoonnummer (020)-850 24 50.

Foto’s café-restaurant Park

Foto: Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography

Vorig jaar oktober opende in Hotel Arena in Amsterdam café-restaurant Park. Een plek om puur te genieten van de ruimtelijkheid die de natuur biedt, zonder de hoofdstad te verlaten. De open ruimte is verdeel in een intieme zithoek, een sfeervolle bistro en een restaurant met tafellinnen.

Vorig artikel

Met arrangement op werkdagen genieten van De Vrienden van Jacob

Volgend artikel

Wijn-spijsavond restaurant De Boet met Limburgse wijnen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.