Nieuws

Uniek diner met 5 Michelinsterren bij &samhoud places

Moshik Roth, onze tweesterrenchef van &samhoud places, en driesterrenkok Thomas Bühner hebben de handen ineen geslagen voor uniek diner tijdens het nieuwe event ‘Chef’s connect’. Op 25 oktober verwelkomt Moshik zijn vriend in de keuken van zijn restaurant &samhoud places in Amsterdam. De chefs hebben een fenomenaal 8-gangen menu gecreëerd bestaande uit hun beste signature dishes.

Het gastronomische avontuur is van start gegaan door een bezoek van Thomas Bühner aan Moshik’s restaurant. Moshik en Thomas kennen elkaar sinds 2009. Zij hebben altijd al eens samen in de keuken willen staan om hun gezamenlijke passie voor gastronomie te delen en hun vriendschap te vieren.

Moshik en Thomas staan beiden bekend om hun innovatieve kijk, met respect voor de traditionele keuken. Elke chef zal 4 gangen van zijn favoriete gerechten presenteren, gecombineerd met bijpassende wijn.

De culinaire uitwisseling start in Moshik’s restaurant &samhoud places in Amsterdam. Twee weken later, op 8 november, reist Moshik af naar Thomas’ Restaurant la vie in Osnabrück. Beide diners starten om 17.00 uur en kunnen geboekt worden voor een prijs van 250 euro per persoon (all-in).

Reserveer via info@samhoudplaces.com voor 25 oktober in Amsterdam of mail naar info@restaurant-lavie.de voor 8 november in Osnabrück.

Lees ook:
Zomerse inspiratie met menu van Moshik Roth

Vorig artikel

25 keer Markthal Rotterdam op Instagram

Volgend artikel

Winetraining Online Academy® introduceert Vinologen Opleiding 5.0

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.