Advertorial

Winetraining Online Academy® introduceert Vinologen Opleiding 5.0

Advertorial – Wijntraining Online is sinds 2010 aanbieder van online en praktijktrainingen voor wijnliefhebbers en professionals zoals diverse importeurs aangesloten bij de KVNW, ROC’s, vele hotelketens en particulieren. Wijntraining Online heeft meer dan 5000 fans op Facebook en het vertrouwen van reeds meer dan 25.500 tevreden klanten en relaties.

Reden voor deze nieuwe opleiding ligt in de behoefte van de student en ondernemer om flexibiliteit en kwaliteit te koppelen aan een aansprekende titel: ‘Vinoloog van de WTOL Academy®’. Zowel voor Wijntraining Online als voor de de WTOL Academy hanteren we de reeds geldende normen erkend door de verschillende branche organisaties.

Wat houdt Vinoloog van de WTOL Academy® in?
De opleiding tot Vinoloog van de WTOL Academy® (examen niveau 4) duurt een jaar. Je proeft in dit jaar ruim 300 wijnen in 20 lessen van ca 3 uur. Kandidaten kunnen zowel in februari starten als in september. De lessen worden op verschillende dagen en tijden gegeven.

De opleiding start twee maal per jaar. De totale opleiding neemt 1 jaar in beslag. Het lesmateriaal bestaat uit een innovatief online programma, praktijkdagen en een syllabus. Praktijkdagen worden eveneens bij en door inspirerende wijnmakers in binnen- en buitenland verzorgd.

Inspirerende topdocenten
Het (online) programma is veelzijdig en uitdagend. De lesdagen van de opleiding zijn inspirerend. De docenten Niek Beute en Ruud Weterings beschikken over een schat aan kennis en ervaring. Tot voor kort was Niek maître d’hôtel/sommelier bij Vermeer* in Amsterdam. Niek is Europees Champagne-Ambassadeur, topgastronoom en wijnkenner bij uitstek. Ruud Weterings is oprichter van Wijntraining Online, Vinoloog en Wine Entrepreneur. Hij heeft in de laatste 16 jaar duizenden mensen wijnkennis bijgebracht. Bij ons ben je op het juiste adres!

Wie is er welkom?
Iedereen met een diploma op kennis niveau 3 (WSET, SWEN of SWON) De nieuwe groep start in februari.
Meer informatie of aanmelden via: www.WTOL-Academy.nl

 

 

Vorig artikel

Uniek diner met 5 Michelinsterren bij &samhoud places

Volgend artikel

Video-interview met Vivino-grondlegger Heini Zachariassen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.