Nieuws

Slapen bij Hilton The Hague tijdens Shopping Night in Den Haag

Na een avond ‘shop till you drop’ tijdens de Shopping Night Den Haag op 30 juni, kan je tegen een speciaal tarief overnachten bij Hilton The Hague. Het hotel biedt als partner van Shopping Night een speciaal arrangement.

Voor 67,50 euro per persoon slaap je met zijn tweeën na afloop van de Shopping Night in het Hilton-hotel in Den Haag en geniet je de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt. Als je alleen komt, is de kamer 120 euro per nacht.

De Haagse Shopping Night op 30 juni is alweer de 11e editie en houdt in dat de winkels tot middernacht geopend zijn en speciale acties bieden. Daarnaast is het door de hele stad feest met optredens, modeshows, DJ’s, straattheater en meer.

Jaarlijks komen er zo’n 125.000 mensen van binnen en buiten de stad op het evenement af.

Hilton The Hague is gevestigd aan de Zeestraat, grenzend aan het Noordeinde en het winkelgebied, en beschikt tevens over een parkeergarage. Met de actie biedt het hotel de bezoekers van buiten Den Haag een voordelige kans om hun Shopping Night in comfort en luxe af te sluiten.

Ook locals kunnen zo van de Shopping Night een weekendje weg in eigen stad maken.

Vorig artikel

Exclusieve lunch bij vernieuwd Restaurant Niven

Volgend artikel

Zoek je Zen… dan eet je Japans Wagyu

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.