Nieuws

Het Bosch veegt koelkast leeg met ‘Menu de Vacance’

Restaurant Het Bosch in Amsterdam sluit op vrijdag 23 december het jaar traditioneel af met het ‘Menu de Vacance’. Door de eigenaren Ferry en Danny van Houten ook wel ‘koelkast aanvegen’ genoemd.

Voor een prijs van 75 euro per persoon wordt op 23 december een all-inclusive avond verzorgd met een 6-gangenmenu. Daarbij is nog niet bekend wat er op het menu staat en welk wijnarrangement er wordt geschonken.

Het menu is inclusief een welkomsdrankje en bijpassende wijnen bij de gerechten.

VerryFerry
Na het aanvegen van de koelkast wordt er een feestje gebouwd. Daarvoor zijn de dj’s Ike SoFunky en VeryFerry verantwoordelijk. ‘Menu de Vacance’ begint om 19.00 uur.

Reserveren om deel te nemen aan ‘Menu de Vacance’ kan door een mailtje te sturen naar ferry@hetbosch.com.

Nieuwe Meer
Restaurant Het Bosch is gevestigd aan het Jollenpad 10, net buiten de ring en dichtbij de Zuidas. Vanuit het restaurant heb je zicht over het water van het Nieuwe Meer.

Vorig artikel

René Brienen over olijfolie als de basis voor sauzen

Volgend artikel

Blog Bourgondisch Lifestyle: kazen wassen en borstelen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.