Nieuws

Derde editie gala Les Patrons Cuisiniers in januari in Breukelen

Het Grand Gala des Patrons 2018 vindt zondag 28 januari plaats in Koetshuis de Zadelhoff in Breukelen. Deze gala-avond is een initiatief van restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers. De aangesloten leden verzorgen de gerechten en de wijnen tijdens een heerlijke avond uit.

In januari 2016 vond de eerste editie plaats van het Grand Gala des Patrons, een initiatief van restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers. Na twee edities bij De Landgoederij in Bunnik is in 2018 Koetshuis de Zadelhoff het decor.

Leden
De aangesloten leden verzorgen de avond, waarbij jij als gast aanwezig kunt zijn. De patrons staan in de keuken, hun partners treden op als gastvrouwen.

Reserveren
Voor meer informatie over de derde editie en het maken van reserveringen, kun je contact opnemen met het secretariaat van Les Patrons Cuisiniers. Dat kan via deze link naar de website van de restaurantvereniging.

Videoverslag eerste Grand Gala

R & R media en advies, het moederbedrijf van ChefsFriends, mocht in januari 2016 verslag doen van het eerste Grand Gala des Patrons.

Vorig artikel

DenK aan Zee-arrangement bij Landgoed Duin & Kruidberg

Volgend artikel

Pre-vakantie surprisemenu bij Rantree in Maastricht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.